A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket. Értettem, elfogadom
Termékek Menü

Gyakori kérdések

- Mennyi ideig tart felfújni egy légszőnyeget?

Nagy teljesítményű fúvókáinknak hála minden légszőnyeg 4 percen belül felfújható.

- Van-e esély arra, hogy egy légszőnyeg károsodik túlnyomás miatt?

Nem, azt a szélsőségesen nagy légnyomást, ami tényleg károsíthatná, a légszőnyeget nem lehet elérni az általunk biztosított fúvókákkal, sem pedig a szőnyegen végzett gyakorlatokkal.

- 24 órával a felfújás után a légszőnyeg már nem elég kemény. Meg kell javítanom?

A légszőnyegeket nem úgy tervezték, hogy megtartsák a nyomásukat egyik napról a másikra.
A hőmérsékletingadozás miatt egy kis levegőveszteség és emiatt a naponként egyszeri újrafújás nem szokatlan jelenség.  Ha kétségei vannak, kérjük lépjen kapcsolatba velünk szakmai véleményünkért!

- Mennyi az élettartama a termékeknek?

Ez nyilvánvalóan attól függ, hogy hogyan és milyen gyakran használják az adott terméket. A több mint 7 éves élettartam egyáltalán nem rendkívüli.

- Mennyi garanciát adnak a termékeikre?

2 év garanciát adunk termékeinkre.

- Ha a légszőnyeg szivárog, hogy tudnak segíteni?

A légszőnyeg eresztését a felszínen keletkezett lyuk vagy az összeillesztés sérülése okozhatja. Mindkét esetre van egy egyszerű és olcsó megoldásunk. Nem kell elküldenie a légszőnyeget nekünk, mi küldjük el a javításhoz szükséges anyagot Önnek, beleértve egy oktatóvideót is, amely a javításban segít. A javítások 10percnél nem vesznek több időt igénybe.

- Mi a különbség a légszőnyegek és a hagyományos tornaszőnyegek között?

A légszőnyegek új nemzedéke az AirTrack Factory-tól valóban légmentesen záródik. Ezért nincs szükség olyan drága, nagy felfújó eszközre, amely erős zajt csap. Egy kis kézi fúvóka is elég ahhoz, hogy még a legnagyobb légszőnyegeket is 4 percen belül felfújhassuk. Ráadásul, a légszőnyeg súlya mindössze a 60 %-a, mégis sokkal jobban emlékeztet az igazi tornapadlóra.

- A légszekrény és a léglépcsők ráilleszthetők a légszőnyegekre?

Igen, a légszekrényt és a léglépcsőt is 2,8 és 2 méter szélességben készítjük, hogy megfeleljen a légszőnyegek méretének. Ha tudatja velünk légszőnyege szélességét, termékeinket a megfelelő szélességben készítjük.