A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

Hogyan tartsd meg az újévi fogadalmad – Így maradj motivált, ha otthoni edzésről van szó

Hogyan tartsd meg az újévi fogadalmad – Így maradj motivált, ha otthoni edzésről van szó

Az év végi ünnepek múltával, a nagy lakomák után kevés olyan ember van, akinek az újévi fogadalmai között ne szerepelne az, hogy elkezd edzeni, egy kicsit formába lendülni, többet mozogni. Egy átlagos évben ez az időszak, január első pár hete az, amikor zsúfolásig telnek az edzőtermek, sűrűsödnek az utcán velünk szembe jövő futók és megnő a kereslet az otthoni sporteszközök iránt is. Ez az évkezdés a megszokotthoz képest picit más, hiszen az edzőtermek zárva vannak, így a mozogni vágyók leginkább otthon tudják kielégíteni mozgásigényüket. De mi az, ami  segít, hogy motiváltak maradjunk néhány hét után is?

A nagy elhatározást nagy lendület követi, hiszen az ünnepek alatt felszaladt plusz kilóktól mindenki gyorsan meg akar szabadulni. Ahogy lehetőség nyílik rá, máris kezdődhet az edzés. Sajnos azonban sokan nem az edzettségi szintjüknek megfelelő gyakorlatokat, súlyokat vagy edzési időt választják, így gyakran elviselhetetlen izomlázzal vagy rosszabb esetben sérüléssel záródik az első edzés, ami valljuk be, bárkinek a kedvét szegné.

A hosszan tartó kitartás alapfeltétele tehát, ha először kisebb súlyokkal, kevesebb edzési idővel és könnyebb gyakorlatokkal kezdünk, fokozatosan felépítve edzéstervünket.

Ehhez tökéletes választás lehet az Aquaball S-es méretben, amelynek alapsúlya 0,7 kg, a maximum súlya pedig 15 kg. Kényelmes társ lesz az otthoni edzéshez, hiszen a súlya fokozatosan növelhető igényeinknek megfelelően, 2 darab fogantyúja pedig kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé számtalan módon. Az Aquaball 3 méretben elérhető, így ha már a 15 kg kevésnek bizonyul, átválthatunk az M-es méretre, aminek a maximum súlya 25 kg, később pedig az L-es méretre, melynek a maximum súlya 40 kg. Így fokozatosan növelhető a terhelés, ennek köszönhetően pedig szemléletesen nyomon követhető lesz a fejlődés és az eredmény is.

Az otthoni edzésben szintén társunk lehet az Aquabag, mely az Aquaballhoz hasonlóan szintén három méretben kapható, választhatunk S, M illetve L közül. A működése megegyezik az Aquaballal, tehát vízzel töltve növelhető a súly, illetve itt is az S-es méretnél 15 kg, az M-es méretnél 25 kg, Az L-es méretnél pedig 40 kg a maximális súly. 4 fogantyújának köszönhetően többféle módon használhatjuk a terméket, így téve változatossá a gyakorlatsorokat.

Bármelyik termék mellett is döntünk, biztosak lehetünk abban, hogy egy biztonságos, minőségi terméket kapunk, hiszen mind az Aquaball, mind az Aquabag tökéletesen képviseli azt az „All in one” otthoni edzésfelszerelést, amire minden otthon edzőnek szüksége van. Az eszközök több mint 300 féle gyakorlatra adnak lehetőséget, így az edzés végére minden izomcsoport megmozgatásra kerül. Segíti az egyensúlyérzék fejlődését és átmozgatja a mélyizmokat is.

Próbáld ki az Air Track fitness eszközeit és tapasztald meg te is, hogy milyen egyszerűen és kényelmesen meg tudod oldani az edzést otthon! A tárolástól sem kell tartanod, az edzés végével csak le kell ereszteni a vizet az eszközből és már el is rakhatod – kis helyen is elfér.


Mi az Aquaballal és az Aquabaggel segítünk abban, hogy az újévi fogadalmad meg is tudd tartani, neked már csak a kitartást kell hozni, ami garantálja, hogy később büszkén nézel a tükörbe és elmondhatod magadról, hogy te azon kevesek közé tartozol, akik igenis megtartották az újévi fogadalmukat és az újévben a mozgást valóban a mindennapi rutin részévé tették.