A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket. Értettem, elfogadom
Termékek Menü

SZÉP kártyás fizetés


Szép kártya elfogadóhely

Airtrack , 8800 Nagykanizsa, Ady u. 35.

Webáruházunkban már online SZÉP kártyás fizetés is lehetséges. Termékeinket a Szabadidő zsebből tudja kifizetni a következő, egyszerű módon: A bank internetes felületén keresztül kell elindítani a SZÉP kártyás tranzakciót és átutalni a fizetendő összeget Webáruházunk részére. A tranzakciót követően feladjuk a csomagot az Ön által megadott címre.

Online fizetés OTP SZÉP Kártyával:

Ha OTP SZÉP kártyával rendelkezik és ezzel is szeretne fizetni, kérjük, hogy regisztráljon a szépkártya.otpportálok.hu oldalán (vagy ha már van regisztrációja csak belépni szükséges), majd a bank felületén keresztül kell átutalni az összeget a Faltro Bt. részére. Részletes útmutatót itt találja.

Online Fizetés MKB SZÉP Kártyával:

Ahhoz, hogy az MKB SZÉP kártyát használhassa, egy engedélyezésre lesz szükség. Ehhez nincs más dolga, mint a kártyabirtokos azonosító számát elküldeni számunkra. Az utalást az MKB SZÉP kártya weboldalán tudja majd jóváhagyni, közvetlen azután, hogy elindítottuk a tranzakciót és megkapta erről az értesítést tőlünk. Az MKB portálon szükséges teendőkről ezen a linken olvashat.

Mit tegyek, ha nem sikerült az utalás?

Mindenképp ellenőrizze le, hogy a Szabadidő zsebben ténylegesen megtalálható-e a vásárolt csomag összege, ha igen, akkor nézze meg a kártya lejárati idejét. Ha mindent rendben talált kérjük, hogy vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, ahol készséggel állunk rendelkezésére.