A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

Szőnyegválasztási kisokos

Általánosságban mindegyik szőnyegünkről elmondható, hogy egy teljesen új, innovatív, biztonságos, strapabíró és költséghatékony megoldást kínálnak az otthoni vagy tornatermi edzésre. Segítségükkel elkerülhetőek a sérülések, és könnyen fejleszthetők az ugrástechnikák vagy stabilitási képességünk. Egyaránt jellemzőjük, hogy kellőképpen rugalmasak az ugráshoz, lágyak a leérkezéshez, ugyanakkor megfelelő a stabilitásuk futáshoz vagy akár játékhoz is. Könnyen felállíthatóak és szállíthatóak, hiszen leeresztésükkel igen kis helyet foglalnak, és nem igényelnek különösebb szaktudást sem. Mivel kombinálhatók egymással, széles választékot nyújtanak mindenféle gyakorlathoz. Akár foci- vagy röplabdapályát is építhetünk belőlük.

A matracok nyomása minden tudásszintnek megfelelően állítható, a lágy felület miatt pedig használatukkal elkerülhetőek azok a sérülések, amelyek miatt esetleg tartunk a hagyományos edzéseszközöktől.

 

Otthoni edzéseszközök:

 

AirSpot, AirFloor és Training set Home Edition

Az otthoni edzést megkönnyítendő az AirTrack kifejlesztett egy kifejezetten otthoni edzéshez ajánlott matraccsomagot, amelyek kiválóan alkalmasak a tornára akkor is, ha nincs kedve edzőterembe járni. Mindazonáltal ezek a matracok is ugyanolyan minőségi termékek, mint a professzionális változatuk.

 

AirTrick:

Ez a szőnyeg kifejezetten trükkös mutatványok számára készült, ideális választás például haladó szintű tornászoknak technikájuk tökéletesítésére, hála nagy, rugalmas felületének. Szinte ugyanazt az ugrásélményt képes nyújtani, mint egy trambulin, nyomásállításával pedig testreszabhatjuk igényeinknek megfelelően: keményebb, vagy rugalmasabb szőnyegre van szükségünk?

 

AirBox:

Az ugrószekrény helyettesítője. 3 elemből áll, melyek egyenként 30 cm magasak. Az AirBox és AirTrick kombinációja ideális választás például parkourosoknak.

Az AirBox előnye, hogy végre félelem nélkül tanulhatunk meg szekrényt ugrani, anélkül, hogy komolyabb sérüléseket szenvedhetnénk. Akár 2 percen belül felállítható, és másodpercek alatt változtathatjuk a kívánt összmagasságot. Órákon át megtartja a nyomást, így nem igényel sűrű törődést, ráadásul egy hagyományos szekrényhez képest igen könnyen mozgatható.

 

AirFloor:

Az AirFloor 10 cm vastag szőnyeg, amelyet kifejezetten stabilitási, gyorsasági, erősségi vagy állóképességi feladatokhoz javaslunk. Könnyedé teszi az elrugaszkodást, így segít megelőzni a sérüléseket. Lehetővé teszi a magasabb ugrást, s segítségével könnyebben és jobban fejleszthető az ugrástechnika.

 

AirBlock:

Mozgatható ugródeszka, amely nagyobb ugrásokat tesz lehetővé, mint a régi típusú ugródeszka. A lábpumpa segítségével bármikor felfújható és szinte bárhol. Súlya mindössze 2,5 kg, így gyerekek is könnyen tudják mozgatni.

 

AirRoll:

Az AirRoll megfelelő gyakorlóeszköz élportolóknak is, de gyerekek is könnyen örömüket lelhetik benne. Használatával fejleszthetjük a visszapattanást és az egyensúly képességünket. Kapható 3 méretben is, az AirRolls-stabilizátor segítségével pedig egyedül is gyakorolhatunk vele.

Kifejezetten azért fejlesztették ki, hogy megtanulhassuk a előre- és hátra kézen átfordulást.

 

AirBeam:

Ha félünk a gerendától, nagyszerű választás számunkra az AirBeam! Ideális gerendagyakorlatokra, 10 cm széles és 2,5 mm vastag középvonalának köszönhetően a tornászok könnyen érzékelik a gerenda peremét. Az AirBeam teljes szélessége ugyanakkor 40 cm, ami éppen megfelelő ahhoz, hogy elkerüljük a leérkezés, mellélépés miatti sérüléseket.

 

AirIncline:

Átfordulás, cigánykerék, hátra kézen átfordulás előre flipp tanulása? Az AirIncline-ra van szüségünk! A felületén lévő vonalak segítik a gyerekek megfelelő kéztartását, rugalmassága által pedig ugrásnál is igen nagy hasznát vehetjük. Szettben is kapható, s csupán két lépésben elegendő sebességet kapunk a léggyakorlathoz, nem szükséges nekifutnunk. Ennek következtében rengeteg energiát megspórolhatunk, amit a további edzésre fordíthatunk.

 

AirTrack Verseny talaj:

Több méretben is igényelhető, és elérhető. Végre forradalmasítjuk a talajtornát! Teljes hatékonyságot és biztonságot kínál, rövid idő alatt beüzemelhető, könnyen szállítható, a légnyomása felhasználóhoz személyre szabottan igazítható.

 

AirSpot:

Az AirSpot az AirFloor, az AirTrack P2 és az AirTrack P3 kerek változata. Kerek alakja különleges látvány és széleskörű használatot biztosít. A puha és ruganyos AirSpot szabad mozgásra és ugrálásra ösztönzi a gyerekeket! Eközben fejlődik a koordináció és az egyensúly. Amellett, hogy nagyszerű torna- és fitneszeszköz, kényelmes párnaként is szolgál állómunkát végző emberek számára.

 

Webshopunkban kategóriánként lehet válogatni termékeink közül, szettjeink pedig segítik a választást, ha elbizonytalanodnánk az egyes szőnyegkombinációkat illetően. Kiegészítőink és tartozékaink között megtalálhatóak a lábpumpán és táskákon kívül a track csatlakozók, stabilizátorok, rámpák, légnyomásmérők és ventilátorok is.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus