A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

SZÉP kártyás fizetés


Szép kártya elfogadóhely

Victoria Sport, 8800 Nagykanizsa Király u. 36.

Webáruházunkban már online SZÉP kártyás fizetés is lehetséges. Termékeinket a Szabadidő zsebből tudja kifizetni a következő, egyszerű módon: A bank internetes felületén keresztül kell elindítani a SZÉP kártyás tranzakciót és átutalni a fizetendő összeget Webáruházunk részére. A tranzakciót követően feladjuk a csomagot az Ön által megadott címre.

Online fizetés OTP SZÉP Kártyával:

Ha OTP SZÉP kártyával rendelkezik és ezzel is szeretne fizetni, kérjük, hogy regisztráljon a szépkártya.otpportálok.hu oldalán (vagy ha már van regisztrációja csak belépni szükséges), majd a bank felületén keresztül kell átutalni az összeget a Faltro Bt. részére. Részletes útmutatót itt találja.

Online Fizetés MKB SZÉP Kártyával:

Ahhoz, hogy az MKB SZÉP kártyát használhassa, egy engedélyezésre lesz szükség. Ehhez nincs más dolga, mint a kártyabirtokos azonosító számát elküldeni számunkra. Az utalást az MKB SZÉP kártya weboldalán tudja majd jóváhagyni, közvetlen azután, hogy elindítottuk a tranzakciót és megkapta erről az értesítést tőlünk. Az MKB portálon szükséges teendőkről ezen a linken olvashat.

A K&H szép kártyával való fizetéshez szükséges azonosító számunk: 84063061

Továbbá küldjük a fizetés menetét leíró oldal linkjét:

https://www.kh.hu/documents/20184/72415653/K%26H+SZ%C3%89P+K%C3%A1rtya+t%C3%A1j%C3%A9koztat%C3%B3+el%C5%91legfizet%C3%A9sr%C5%91l+k%C3%A1rtyabirtokosoknak/8c1ebc4a-14e9-40b8-8479-f57b19f72c22

Mit tegyek, ha nem sikerült az utalás?

Mindenképp ellenőrizze le, hogy a Szabadidő zsebben ténylegesen megtalálható-e a vásárolt csomag összege, ha igen, akkor nézze meg a kártya lejárati idejét. Ha mindent rendben talált kérjük, hogy vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot, ahol készséggel állunk rendelkezésére.