A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

A hónap ajánlata - Pro sale termékek!

A hónap ajánlata - Pro sale termékek!

A sportrendezvények, gimnasztikai gyakorlatok esetén nagyon fontos, hogy milyen sportszereket, sporteszközöket használunk, mivel a résztvevők, sportolók teljesítményét, és esetleg testi épségét is nagyban befolyásolják. Gimnasztikai gyakorlatokkal minden ember találkozott már életében, hiszen az általános iskolák testnevelés óráinak szerves részeit képezték a talajmozdulatok, így mindenki tisztában van vele, hogy mennyire fontos az, hogy minőségi és biztonságos eszközöket használjunk. 

A tornaterem sima talajának használata egyáltalán nem ajánlott, mivel sérülések következhetnek be, valamint a tornagyakorlat sem végezhető el olyan pontossággal, mint ahogy az elvárható. Persze a legtöbb iskola és szervezet rendelkezik talajszőnyegekkel és matracokkal, azonban ahogy ezt már kifejtettük, egészségügyi és biztonsági okokból sem mindegy, hogy milyen minőségűekkel. A talajszőnyegek között is számos típus létezik, azonban a sérülés esélye igen nagy számmal csökken a prémium szőnyegeknek köszönhetően

Különleges ajánlatunk részeként most 3 olyan eszközt is bemutatnánk, melyyek jelenleg 10% kedvezménnyel és ajándék termékekkel érhetők el a shopban!

AirFloor 14x2x0,1 m:

Az edzőkészlet kiemelkedő részét képezi az Airfloor. Minden talajgyakorlathoz tökéletesen alkalmazható, azonban a légpadló legeslegjobban az elrugaszkodásnál használható. A mozdulatokat, ugrásokat nagyon könnyedé teszi, és ez a sérülések esélyét is csökkenti. Nagyon könnyű súlya van, egyszerűen, gond nélkül mozgatható. A padlóhoz tartozó OV10 fúvóka nagyon könnyű. Pár pillanat alatt beáll a megfelelő nyomás, amit hosszú órákon keresztül tart, és a felfújás-leengedés is maximum egy percbe telik. Mivel az Airfloor lehetővé teszi a magasabb ugrást, így az ugrástechnika eredményesen fejleszthető a hosszabb levegőben töltött idő miatt. A hagyományos eszközökhöz képest jelentősen kisebb az esélye, illetve az ugrásokat többször meglehet rajta ismételni.

AirTrack P2 10x2x0,2 m:

Az Airtrack P3-tól kevesebb ugrást lehet elvégezni rajta, a P2-n való ugrálás jobban hasonlít a tornatermi talajon végzett gyakorlatokhoz.  A szabadidős csoportokon kívül magasabb szintű tornászok számára is kitűnő. A termék számos előnnyel rendelkezik. A légszőnyeg bármely padlózatra ráilleszthető, egyszerűen mozgatható, és a hozzá tartozó fúvóka is igen könnyű. A legnyomás másodpercek alatt beállítható, felfújása és leeresztése 4 percen belül elvégezhető, és folyamatos felfújást egyáltalán nem igényel.  Az edzések alatt teljesen zajtalan. A legalább kettő, vagy több összekapcsolt ugrás után a leérkezésnél is kiválóan használható. A sérüléseket az elrugaszkodás könnyedsége segíti megelőzni. A magas ugrást a visszapattanás teszi lehetővé.

Airtrack P3 12x2,8x0,3 m:

Az Airtrack P3 33 cm magas, míg az Airtrack P2 20 cm. A P3 légszőnyeg teszi lehetővé a legmagasabb ugrásokat, illetve a gimnasztikai gyakorlatok megtanulását jelentősen könnyebbé teszi. Minden tornász számára a kezdőtől a professzionálisig kiváló választás. A szőnyeg 2,8 méter (9 láb) széles. A levegőben történő gyakorlatokat, mozdulatokat sokkal többször is meg lehet ismételni, illetve a tornaszeren keletkező túlhasználatból eredő sérülések esélye említésre méltóan kevesebb minden más eszközhöz képest. Az előző termékek minden előnyéből kivétel nélkül részesül, és magasabb teljesítőképességet is nyújt. A prémium kategória magas képviseletét tükrözi az Airtrack P3.

Jelenlegi akciónk keretében az Airfloor-hoz ajándék AirRoll jár, a P2-höz ajándék AirBoard Boost, a P3-hoz pedig mindkettő!

A termékek célközönségeiket igényeiket túlszárnyalva elégítik ki. Tanárok, trénerek számára a termék nyújtotta előnyök miatt szintén kimagasló eszköz a gyakorlatok oktatásában, használatában. A versenyzők számára a fejlődésben, versenytársaik megelőzésében komoly szerepet játszanak az Airtrack által nyújtott termékek, és az iskolai testnevelés fejlesztéséért is elkötelezetten tevékenykedik.

Aki biztonságos, kiváló minőségű eszközt szeretni, nálunk megtalálja!