A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

AirTrack Factory versenyszőnyeg

AirTrack Factory versenyszőnyeg
  • Szabályozható nyomás
  • Forradalmian új összeállítási idő
  • Kisebb talajszőnyegekre osztható

CSAK LEVEGŐ

 

A már jól ismert rugalmasság. Elvárt biztonság. Egy összeállítási idő, amit sosem gondoltál volna, hogy lehetséges.
Befejeztük a versenyszőnyeg fejlesztését, mely moduláris és teljes mértékben nyomásszabályozható. Ennek köszönhetően, bármilyen életkorú és képzettségű sportoló a testalkatához és képességeihez mérten tudja végrehajtani a gyakorlatokat a talajszőnyegen.

Versenyszőnyegünk a Holland Tornaszövetség által hitelesített, a terméket használt sportolók által jóváhagyott és élmény az összeállítása is, mivel tízszer gyorsabb, mint egy hagyományos versenyszőnyeg esetében.
Ez a sportok jövője. Üdvözlünk a tréningezés új módszertanában.

 

TÉNYEK

 

  • A versenyszőnyeg két ember által egy órán belül összeállítható
  • A teljes talajszőnyeg nyomása egyszerűen szabályozható
  • A versenyméretű talajszőnyeg hét vagy kevesebb AirFloor-ból áll!
  • A talajszőnyeg a Holland Tornaszövetség által jóváhagyott, használt és ajánlott
  • Egy talajrész önállóan használható borítással vagy borítás nélkül, tréning vagy melegítő talajszőnyegként
  • A teljes talajszőnyeg a rögzítő borító nélkül kettő raklapon szállítható
  • Érdekelne más méret? A 10x10 méteres talajszőnyeg vagy a 12,8 x 16,4 méteres cheerleading szőnyeg? Bármilyen méret lehetséges

 

AHOGY CSAK AKAROD

 

Egy versenyen megfelelő eszközöket és egyenlő körülményeket kell teremteni minden sportoló számára. A tökéletesen kidolgozott összeillesztés segítségével, egyenletes észrevehetetlen átmenet képezhető a szőnyegek között, valamint egyenlő rugalmasság érzékelhető az egész talajszőnyegen.

Az Infinity pumpa folyamatos nyomást biztosít az edzés vagy verseny közben. Ez, valamint a kifejezetten ezen termékhez tervezett nyomás elosztó rendszer összekapcsolja az egyes egységek belső nyomását, ezzel biztosítva a megfelelő és egyenletes nyomást az egész talajszőnyegen.

A teljes talajszőnyeg nyomása egy gombnyomással beállítható, mely segítségével optimális körülmény teremthető minden sportoló számára. A rugalmasság módosításával hagyományos talajszőnyeg képezhető vagy a nyomás alakításával az adott csoport optimális tréning körülményeinek kialakítása is lehetséges - ez csak rajtad múlik!
Ahogy csak tetszik.

 

14X2 MÉTERES TRAINING TRACK

 

Minden edzés alkalmával egy teljes versenyszőnyeg felállítása meglehetősen nagy kihívás. Éppen ezért, egy moduláris talajszőnyeget biztosítunk, mely hét elemből áll össze és külön-külön is használható. A 14 méteres AirFloor minden oldalán extra tépőzárral van felszerelve. A versenyszőnyeg méretű AirFloor-hoz csatlakoztatva a fedő borítást, semmi perc alatt összeállítható egy talajszőnyeg.

Fedőszőnyeg ragasztót nem tartalmaz