A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

AirTrack utánzatok és az AirTrack Factory termékek

AirTrack utánzatok és az AirTrack Factory termékek

A világ piaca a végtelenségig lehetőséget kínál szinte minden egyes dologra, tárgyra, szolgáltatásra, amit eltudunk képzelni. Minden, ami körülöttünk, vagy rajtunk van, mind legyártható, eladható és bizony hamisítható is. A hamísított árucikkekről köztudott, hogy közel sincs olyan minőségű, mint az eredeti, és ezt leszámítva rengeteg kérdést felvet jogilag, ezáltal számos esetben illegálisan vannak a piacon. Na de miben tér el minőségileg az AirTrack termékei az utánzataitól?

Az AirTrack Factory székhelye Hollandiából, pontosabban Nijmegenben található. A termékek fejlesztése a végfogyasztókkal együtt és értük is történik. A produktumok minden részletében a minőség jegyei rejlenek. A cég a legjobb szolgáltatás, illetve a legmagasabb minőség biztosításáért küzd. Minden termék egy kiterjedt minőség ellenőrzésen megy keresztül, és tesztelik őket méret, vízszintesség, szín és különleges kívánalmak szerint. Minden felfújható terméket kiterjedten ellenőriznek arra, hogy légmentesen záródnak-e, illetve minden gyártmány saját termékkóddal is rendelkezik, tehát nyomon követhetőek a gyártásának részletei.

Kiemelt termékeinket ITT tekintheti meg!

A hamisított termékek mérete mind hosszúságban, mind szélességben 10cm-el tér el az eredeti AirTrack Factory terméktől, ugyanis az eredeti 300x100cm-es, az utánzat csak 290x90cm. A nagy méretkülönbség a tépőzárban van, ugyanis az autentikus készítményé 800cm hosszú, a replikáé mindössze csak 160cm. A varrásvédelemmel kapcsolatban a koppintás ezzel sem rendelkezik az originállal ellentétben, ugyanis rajta ez a praktikum is megtalálható. A legfontosabb különbség, ami mellett nem tekinthetünk, az az aktivitási idő. Ez a diffúzió jelen esetben azt jelenti, hogy ha az árucikket felfújjuk, akkor hány óráig, milyen időintervallumban marad olyan állapotban, amíg használható lehet. A hiteles terméknek ez az időtartam összesen 12 óra. Mivel a produktum nem tartja meg a legnyomását, értelemszerűen ereszt, viszont 4 perc alatt a fúvókák újra használhatóvá teszik. A szembetűnő probléma a hamisított terméknél, hogy nála ez az idő összesen csak 1 óra hosszú. Hatalmas hiba indul ki az előbb említett hanyagságból, ugyanis a NEM tartóssága miatt az AirTrack nyújtotta előnyök sem jellemzőek az utánzat termékre, ami miatt érdekét veszti. Ezáltal a készítmény nem biztosítja a biztonságos használatot, és a gimnasztikai fejlődést sem.

Az eredeti terméknél széles körű garancia áll rendelkezésre, 24 hónapos védelmet biztosítunk a gyártási hibák ellen, ami a szállítási költséget nem tartalmazza. Egyáltalán nem rendkívüli, hogy a gyártmány több, mint 7 éves élettartammal diktál. Az anyaga a dupla falú DWF. Ez a csúcsminőségű anyag a REACH által van hitelesítve. A DWF olyan két rétegből álló burkolt szövet, amelyet apró cérnák ezrei kapcsolnak egymáshoz. Felszíne teljes mértékben vízszintes. A légnyomás könnyen szabályozható a súlynak, és az edzettségi szintnek való tekintettel.

Akciós termékeinket ITT tekintheti meg!

Elgondolkodtató, hogy az eredeti és replika termékek közül éppen melyiket választjuk, ugyanis egy ruha esetében úgymond nem feltétlenül látszanak meg a különbségek, azonban ha például egy komolyabb produktumot nézünk, jelen esetben az AirTrack Factory készítményeit, az eltérő jellemzőit muszáj átvizsgálni, mert a koppintás termékkel akár kárt is szenvedhetünk a nem biztonságos használata miatt.

Gyakran Ismételt Kérdéseket, és válaszaikat ITT tekintheti meg!