A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

Ismerd meg az AirBaget

Ismerd meg az AirBaget

Az AirBag az érkezőszőnyegek egy új generációját hozta el, számoly olyan előnyt hordoz magában, amit korábban egy eszköz sem. De miért is olyan fantasztikus au AirBag? A következő blogunkban ennek járunk utánna. 

 

Az AirBag nyomás alatt is szabályozható és módosítható, biztonságos érkezést biztosít, akár a hátadra, akár függőlegesen érkezel. Az eszköz maga rendkívül higiénikus, a szőnyegből való kiszállás pedig rendkívül egyszerű, így a sportolóknak már valóban csak az egyes technikai elemek gyakorlására kell koncentrélniuk. Az AirBag G alá emelőzsák szerelhető vel, mely még egyszerűbb edzési lehetőséget biztosít, Az AirBag S pedig kényelmes, könnyen szállítható és a raktározáshoz sem kell nagy területet elkülöníteni. 

Az AirBag minden olyan sportághoz kitűnő választás, ami ugrással jár, legyen szó akrobatikáról vagy gimnasztikáról. 

Az Airbag nem teljessen légmentes, ezáltal kellemes, lágy landolást biztosít. Az AirBag nyomása azonban állítható, így alkalmazkodik a landoláshoz attól függően, hogy hátra vagy főggőlegesen érkezik az illető. 

Az AirBag S teljes tömege 70 kilogramm, így kocsival is könnyedén mozgatható.

Az AirBaget az Airtrack saját gyártóüzemében több mint 30 éves tapasztalatát használtunk fel arra, hogy az AirBaget versenyképes árúvá tegye. Nagy gondot fordítottak a könnyű telepítésre, a könnyű használatra és a felhasználó kényelmére! Egyedülálló kialakításunk extra biztonságos leszállást és nagyobb áteresztőképességet biztosít, így több felhasználó élvezheti az AirBag-ot!

Ha te is szívesen használnád ezt a nagyszerű terméket, ide kattintva érheted el, de érdemes szétnézned a többi termék közt is.