A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

Karácsonyi ajándék ötletek egy sportimádónak

Karácsonyi ajándék ötletek egy sportimádónak

Karácsonykor a fenyődíszítés, a gyertyafényes családi vacsora és a sok finom sütemény mellett az ajándékozás az egyik legszebb esemény. Ilyenkor még nagyobb hangsúlyt fektetünk arra, hogy örömet szerezzünk családunknak, rokonainknak, barátainknak, ismerőseinknek. A nyugodt és meghitt karácsonyi hangulat tökéletes arra, hogy valami olyannal lepjük meg szeretteinket, ami praktikus és nem csak egy újabb unalmas ajándék, amiből már több darab is megtalálható otthonukban és csak a polcon hever évek óta. Ilyenkor mindenki erősen gondolkodóba esik, hogy mi is lehet az az ajándék, aminek a könyvmoly, hobbyvarró, vagy éppen sportimádó ismerősük hasznát veheti, de nem található meg a háztartásukban.

Az Airtrack webshopjában a számtalan versenyszintű és minőségi sporteszköz mellett, néhány igazán praktikus otthoni edzőfelszerelés is található. Legújabb termékeink közé tartozik az Aquabag és az Aquaball.

Mindkét termék alkalmas az otthon végzett gyakorlatokhoz is, ugyanis használatuk hihetetlenül egyszerű. Emellett elképesztően praktikusak különleges kialakításuknak köszönhetően, ugyanis vízzel és levegővel is egyaránt feltölthető mind az aquabag, mind az aquaball. Mindezeken felül kis helyet foglalnak és több különböző méretének köszönhetően bármely sportimádónak tökéletes ajándék lehet. Nagyban megkönnyíti az edzéseket, hiszen nem kell edzőterembe menni, egyszerűen elővesszük otthon és már kezdődhet is az edzés, ami a vírus miatt kialakult jelenlegi helyzetben hatalmas előnyt jelent. Ezen kívül tökéletes ajándék lehet annak is, aki inkább a természetben szeret edzeni, mert ha megfelelő az idő akár odakint is használható.

Az Aquaball 3 különböző méretben kapható: S, M és L. Mindegyik ball 2 darab fogantyúval és 1 darab szeleppel rendelkezik. A legkisebb ball alapsúlya 0,7 kg, a középsőnek 1kg, míg az L-es ballnak 1,2 kg. Ezek az alapsúlyok jelentősen növelhetők levegővel vagy akár vízzel is, ami azt jelenti, hogy a legkisebb labda súlya akár 15 kg is lehet, az M-es labda maximum súlya 25 kg és a legnagyobb ball súlya akár 40 kg is lehet.

Az Aquabag szintén praktikus mind az otthoni, mind a szabadban való edzéshez. Ebből az eszközből is szintén 3 méret érhető el: S, M és L. A legkisebb Bag alapsúlya 1 kg, mely szintén 15 kg-ig növelhető. A középső Aquabag 1,1 kg-os súlya vízzel vagy levegővel feltöltve elérheti a 25 kg-ot. Míg az L-es, a legnagyobb Bag alapsúlya 1,3 kg, ami akár 40 kg-ra is megnövelhető. Ezek az eszközök 2-vel több, mint az Aquaball, tehát 4 darab fogantyúval és szintén 1 darab szeleppel rendelkeznek.

Bármely termék nagyszerű választás lehet bármely ismerősének, mert egyszerű használata nem igényel különleges szaktudást, az interneten található videók eleget segítenek abban, hogy a heti edzésnél megfelelően használjuk ezen termékeket.

Könnyítse meg dolgát és lepje meg sportimádó családtagját, barátját vagy ismerősét az Airtrack webshopjából választott termékekkel, hiszen nálunk csak praktikus és minőségi termékeket talál, amik hasznosak egy sportoló számára!