A webáruház további használata esetén elfogadja a cookie használatára vonatkozó irányelveinket.

Otthoni edzés – AirSpot

Otthoni edzés – AirSpot

Mostanra már talán a legtöbb ember átszokott az otthoni vagy legalábbis a szabadban történő edzésre, hisz sokáig nem volt lehetőség az edzőteremben való sportolásra. Szerencsére rengeteg olyan termék áll már rendelkezésünkre napjainkban, amivel feldobhatjuk, változatosabbá tehetjük akár az otthoni, akár a szabadban történő edzéseket.

Ilyen eszköz például az AirSpot, ami az AirFloor, az AirTrack P2 és az AirTrack P3 kerek változata. Ezen kerek alakja amellett, hogy különleges látvány, széleskörű használatot biztosít mindenki számára. A puha és ruganyos eszköz szabad mozgásra és önfeledt ugrálásra ösztönzi a gyerekeket. Mindeközben természetesen fejlődik a koordináció- és az egyensúlyképességük. Amellett, hogy nagyszerű eszköz mind tornázáshoz, mind fitnesz közben, még kényelmes párnaként is szolgálhat az állómunkát végző emberek számára. Természetesen az ilyen emberek állóképességének fejlődését is nagyban segítik. A kerek AirSpot nagyszerű visszapattanási tulajdonságokkal rendelkezik és tökéletes a nagyobb igénybevételű ugrásokhoz is. Az eszköz mérete szintén tökéletes, hisz nagyon könnyen szállítható és így bármikor könnyedén használatba vehető. A minőségi, kézzel készített varrásoknak köszönhetően rendkívül strapabíró termék. Az AirSpot tökéletes választás akár akrobatikához, szaltózáshoz, egyensúlygyakorlatokhoz, de még sok más gimnasztikai gyakorlat végzéséhez is. Ezek a levegővel felfújt eszközök jelentősen csökkentik az leérkezésnél fellépő hatásokat, ezzel biztonságossá teszik az egyben szórakoztató gyakorlást.

 

Az AirSpot kombinálja az összes pozitív tulajdonságot, amire egy ilyen eszköznél szükség lehet.

·         percek alatt felfújható és üzembehelyezhető

·         a nyomást nagyon könnyedén beállíthatod saját igényeidnek megfelelően

·         tökéletes választás akár bent, akár a szabadban szeretnél sportolni

·         kialakításának köszönhetően nagyon egyszerűen szállítható

·         a lakásban akár egy kisebb sarokban is tárolható

·         teljesen zajmentes, hisz nem kell edzés közben folyamatosan levegőt fújni bele

·         három különböző méretének köszönhetően bárkinek megfelelő a sportoláshoz

A kisebbeknek, akik szeretnek ugrándozni, az S-es méret a legmegfelelőbb választás, melynek átmérője 0,7 méter.

Az M-es méret, aminek átmérője 1 méter, tökéletes választás a már kissé nagyobb gyermekeknek, akik szívesen sportolnak.

Míg az L-es méret, mely 1,4 méteres átmérővel rendelkezik alkalmas akár profi felnőtt sportolók számára is.

Az AirSpottal biztonságosan tudod gyakorolni az ugrásokat, valamint a gimnasztikai gyakorlatokat. Akár kezdőként, akár profi sportolóként használod az AirSpotot, biztosan nagyszerű élménnyel gazdagodsz.